Hur man kan blockera e-post av ett missbruk pojkvän

March 4

Hur man kan blockera e-post av ett missbruk pojkvän


Blockering av e-post från ett missbruk pojkvän hindrar sina e-postmeddelanden från att komma in i inkorgen, som ett steg mot att eliminera kontakt med honom. Du kan manipulera inställningarna i ditt e-postkonto för att placera din pojkvän e-post på listan med blockerade avsändare. Detta hindrar dig från att behöva läsa missbruk meddelanden, hot eller ursäkter. Du kan släppa kontrollen över ett missbruk situation genom att skära e-postkommunikation och automatiskt eliminerar beslut om huruvida eller inte att svara på din förövaren e-post.

Instruktioner

Yahoo

1 Logga in på ditt Yahoo e-postkonto med ditt användarnamn och valda lösenord. Öppna din inkorg och klicka på en tidigare e-post från missbruk pojkvän.

2 Markera sin e-postadress genom att klicka på den första bokstaven i det, håller ned musknappen och dra markören över sin e-postadress tills allt är markerad. Sedan håller du ner "Control" -tangenten och "C" samtidigt för att kopiera den.

3 Klicka på "Alternativ". Välj "Mail Options" och klicka på "Spam" för att komma spam, e-post och chatt automatiska val hantering.

4 Placera markören i "Lägg till en blockerad adress". Håll ner "Control" och "V" -tangenten samtidigt för att klistra in pojkvän e-post i rutan. Klicka på "Lägg till" för att förhindra sin e-post från att levereras till din Yahoo brevlåda.

Windows Live Hotmail

5 Logga in på ditt Windows Live Hotmail-konto med ditt inloggnings-ID och valda lösenord. Klicka på "Hotmail" på sidan rubriken och "Inkorgen" från rullgardinsmenyn.

6 Klicka på "Alternativ" och "Fler alternativ" från rullgardinsmenyn. Klicka på "Säker och spärrade avsändare" under kategorin märkt "Förebyggande Junk e-post."

7 Klicka på "Spärrade avsändare." Skriv eller klistra in missbruk pojkvän e-postadress i den tomma rutan. Klicka på "Lägg till i listan." Windows Live Hotmail-systemet kommer att automatiskt radera sin e-post så att de aldrig når din inkorg.

gmail

8 Logga in på ditt Gmail-konto för att få tillgång till inkorgen.

9 Klicka på "Skapa ett filter". Placera markören i fältet "Från". Skriv eller klistra in pojkvän e-postadress. Klicka på "Nästa steg".

10 Klicka på rutan bredvid "Ta bort" för att tillåta Gmail att automatiskt ta bort alla e-postmeddelanden din pojkvän skickar. Klicka på "Select Filter" för att inkludera den e-postadress på Gmail blockerade avsändare.

AOL Webmail

11 Logga in på ditt AOL-konto med ditt användarnamn och lösenord. Klicka på "Inställningar". Klicka på "Spam Settings"

12 Klicka på "Blockera post från avsändare I Ange" i Sender menyn Filter.

13 Skriv eller klistra in pojkvän e-post till den tomma rutan. Klicka på plustecknet (+) symbol för att lägga till e-post till din AOL Webmail blockera avsändare. Klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com