Hur man startar Compaq Proliant i felsäkert läge

March 16

Hur man startar Compaq Proliant i felsäkert läge


Felsäkert läge är en säkerhetsinställning genomförts i Windows, vilket gör att din Compaq Proliant att börja med en begränsad mängd filer och drivrutiner. Windows laddar bara de nödvändiga filerna och förare att starta Windows. Det betyder inte att läsa alla program, grafikdrivrutiner eller tillgång till Internet. Felsäkert läge används för att felsöka problem med datorn och är ett tillförlitligt sätt att ta bort virus och skadlig kod från din dator. Starta din Compaq Proliant i felsäkert läge kräver bara några steg.

Instruktioner

1 Ta bort alla CD, DVD och disketter från din Compaq dator.

2 Starta din Compaq Proliant genom att klicka på "Start" och sedan köra musen över pilen som är bredvid låsknappen. Välj "Starta om."

3 Tryck och håll "F8" knappen. Du kommer att se "Avancerade startalternativ" skärm.

4 Använd piltangenterna för att välja "Felsäkert läge" och tryck "Enter". Din Proliant kommer att starta i felsäkert läge. För att avsluta felsäkert läge, måste du starta om datorn.

Tips

  • När startar i felsäkert läge, bör du inte se Windows-logotypen. Om du ser logotypen, måste du starta om datorn och försök igen. Genom att trycka "F8" måste göras innan Windows börjar ladda.
  • Om du vill starta datorn med nätverk förmågor, välj "felsäkert läge med nätverk" för att ansluta till Internet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com