Hur man påskynda Youku video

March 17

Snabba upp video som spelar på Youku, Kinas svar på YouTube, för att njuta av dem med mindre väntetid på förhand. Flera faktorer påverkar den hastighet med vilken din Youku video laster. Även hastigheten på Internet är viktigt bland dessa andra faktorer - längden på videon och den allmänna datorns prestanda - påverkar laddningstiden för Youku video också.

Instruktioner

1 Om andra webbsidor förutom Youku fyller långsamt också, ansluta datorn till en annan Internet-anslutning. Ju snabbare Internet-anslutningen, desto snabbare Youku video belastning.

2 Vänta längre Youku video till "buffert" innan du försöker att spela dem. Om du vill titta på en 30-minuters video, till exempel syssla med arbete eller underhållning på en annan webbplats i några minuter för att ge video tid att ladda avsevärt.

3 Stäng av proxy eller VPN om du bor i Kina och använda en för att komma runt den kinesiska regeringens filter för Facebook, Twitter eller den faktiska YouTube. Fullmakter dölja din IP-adress och gör att du kan surfa mer fritt, men kan oavsiktligt bromsa din Internet-anslutning.

4 Uppdatera din Adobe Flash Player för att dess senare version. Som YouTube, Youku strömmar sina videor med Adobe Flash. Om din Flash-spelare är inaktuell, kan det påverka hur snabbt strömmar spel, om de spelar alls.

5 Stäng av alla datorprogram som du inte aktivt använder. Överanvända datorns minne och processor saktar ner alla processer, inklusive innehåll som laddas i webbläsare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com