AOL Webmail fungerar inte med Opera 9

January 20

Opera är ett verktyg som automatiskt hämtar och lagrar alla användarkonton e-post på datorns hårddisk. Ansökan integrerar en eller flera mailtjänster och erbjuder ett gemensamt webbgränssnitt för flera e-postkonton. Webbtjänster såsom AOL Mail, Gmail och Yahoo Mail kan alla integreras och hanteras på en enda plattform via Opera Mail webbläsare. Underlåtenhet att få tillgång AOL Webmail genom Opera 9 visar en uppdelning kommunikation eller konfiguration mellan AOL-servern och opera programmet.

e-postprotokoll

Opera stöder i huvudsak två typer av e-postprotokoll: POP3 och IMAP. POP3 tar emot ett e-postmeddelande från avsändaren och lagrar det på en Webmail server. När mottagaren gör en begäran om ny e-post, meddelandet överförs från servern till mottagarens inkorg. IMAP ger också mottagarna att hämta e-postmeddelanden från e-postservern. IMAP, till skillnad från POP3 skickar en kopia av e-postmeddelandet till mottagarens inkorg och behåller en kopia av e-postmeddelandet att stanna kvar på servern.

Länka AOL och Opera

AOL erbjuder sina postanvändare både POP3 eller IMAP för att hämta meddelanden från sina servrar. Alla AOL-användare ska kunna komma åt sina e-postmeddelanden via Opera 9. En användare deklarerar sin AOL användarnamn, lösenord och protokollinformation till Opera ansökan att upprätta en anslutning mellan AOL och Opera. Användaren konfigurerar Opera att fungera som en proxy för AOL Mail. Detta gör det möjligt för användaren att importera äldre e-post, adressböcker, samt skicka och ta emot AOL post via Opera.

Anslutningsfel

Det är viktigt att lägga till AOL-server och e-post kontouppgifter till webbläsaren Opera innan du kan komma åt AOL post via Opera. Underlåtenhet att upprätta denna anslutning kan leda till svårigheter att få tillgång AOL post. Fel i konfigurera användarnamn kan lösenord eller protokollinformation också orsaka Opera att returnera ett meddelande som indikerar AOL Webmail fungerar inte.

brandvägg fel

Brandväggar är systemportvakter eller säkerhetskontrollerna installerade att blockera okända servrar från att komma åt systemets hårdvara eller mjukvara. Systemägare installera typiskt en eller flera brandväggar för att skydda en dator från överföring misstänkt data och för att förhindra obehöriga servrar från att komma åt ett privat nätverk. Brandväggsinställningar på en användares system kan förhindra Opera från att komma åt AOL e-postserver, och även kan förhindra överföring av data till och från AOL servern till webbläsaren Opera. Anti-Virus program och Internet Explorer säkerhetsalternativ ofta bestämma och styra ett system brandväggsinställningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com