Hur du kör Oracle 10g på XP Home

January 18

Medan standardversionen av Oracle relationsdatabas programvara 10G har aldrig varit funktionellt i Windows XP Home Edition, det finns en version av 10G som fungerar för XP Home-användare. Det heter 10G Express Edition (XE), en fri version av Oracle riktade till studenter, små utvecklare och individer för användning i siffertuggande, grafisk design, eller datateknik. Oavsett din bakgrund men om du behöver köra Oracle på XP Home Edition, är detta det enda sättet att göra det.

Instruktioner

1 Gå till Oracle Database 10g Express Edition länk i Resources nedan.

2 Klicka på "Download" länken ungefär halvvägs ner på sidan. Klicka vidare nästa sida säger att du vill ladda ner mjukvaran för Windows (det finns även för Linux).

3 Var noga med att klicka på "Acceptera licensavtalet" på nästa sida eller nedladdningen misslyckas. Du kommer att se många olika versioner av 10G XE programvara. Den typiska användaren vill den första, den västeuropeiska upplagan, men olika språk och kunder finns.

4 Klicka på namnet på det program du vill använda på din dator XP Home och öppna exe-filen som laddar ner filen. Följ anvisningarna på skärmen installationsanvisningarna och du är redo att gå!

Tips

  • Som framgår av namnet, innefattar Express Edition något färre funktioner än den vanliga 10G. Men det är det enda alternativet för XP Hemanvändare, och kommer att utföra de flesta av de uppgifter den normala 10G gör. Se "Bakgrundsinformation" i huvudsidan för specifikationer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com