Verizon Vs. sprint AirCard

January 13

Att välja rätt AirCard är viktigt för att njuta av optimal mobilt bredband. Pris, täckning, kundservice, mängden av bredband du behöver och Wi-Fi är alla faktorer att tänka på när man väljer ett kort och plan som passar dina behov.

Verizon Vs. sprint AirCard

Pris

Verizon Vs. sprint AirCard

Priset är en uppenbar oro när du väljer en AirCard. Erbjudanden för hårdvara kommer att variera beroende på specialerbjudanden. Verizon och Sprint både avgift för sina månatliga service och laddnings aktivering avgifter. Om du väljer att bryta kontraktet innan det slutar, förtida uppsägning avgifter gäller för båda tjänsterna. De flesta avtal är för en tjänst tvåårigt. Verizon avgifter för förtida uppsägning men tillåter också proportionellt avgift, vilket innebär att ETF skulle sänkas beroende på hur länge du har varit i ditt kontrakt. Sprints uppsägning erbjuder inte en minskande ETF.

paketerade tjänster

Om du redan har mobiltelefon tjänst men Verizon och Sprint, kan du spara pengar genom sammanslagning din AirCard och mobiltelefonräkning. Ringa eller besöka en representant för att ta reda på om detta är ett bra alternativ för dig.

Rapportering

God täckning är avgörande när du funderar på en AirCard. Olika åsikter om vem som har den bästa täckningen och snabbaste hastigheterna, men generellt Verizon har den mest omfattande täckning. Innan du köper du bör kontrollera Sprint och Verizon platser att se hur grundlig nättäckning i ditt område. Om du ska resa, vet att varken företag erbjuder Wi-Fi-hotspot tillgång.

Fart

En bra bredbandsanslutning kräver hastighet, oavsett om du laddar upp eller ladda ner data. Till skillnad från AT & T och T-Mobile, Sprint och Verizon både köras på EV-DO Rev A teknik. Genomsnittliga nedladdningshastighet för Sprint är 600-1400 kbps. Verizon hastigheter är jämförbara. Uppladdningshastigheter för Verizon genomsnitt 500-800 kbps och Sprint genomsnittliga uppladdningshastighet är 350-500 kbps. De maximala nedladdningshastigheter för båda nätverken är 3,1 Mbps och maximala uppladdningshastighet är 1,8 Mbps.

Kundservice

Om det uppstår problem med din AirCard eller tjänsten behöver du god kundvård. JD Power and Associates gav Verizon en fem-out-of-fem betyg i trådlös kundvård, och Verizon bunden Alltel och T-Mobile för första plats i en kundvård studie. Faktorer som hålltiden och första kontakt problemlösning användes för att göra mål varje företag. Sprint, å andra sidan, fick en två-out-of-fem för sin kundvård rating.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com