Hur kommer jag tillbaka TurboTax 2002?

June 22

Hur kommer jag tillbaka TurboTax 2002?


TurboTax 2002, liksom andra versioner av TurboTax, är ett datorprogram som gör det enkelt att arbeta med och lämna din deklaration. När du har angett intäkter och resultat för året, hjälper TurboTax du hitta avdrag du kvalificera sig för, meddelar dig direkt om du är berättigad till en återbetalning. Om ditt exemplar av TurboTax 2002 inte fungerar som den ska, kan du behöva installera om den. Innan du gör det, men måste du avinstallera den kopia du använder för närvarande.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan på "Kontrollpanelen."

2 Klicka på "Avinstallera ett program." I listan som visas, klicka på "TurboTax 2002." Klicka på "Avinstallera" eller "Ta bort".

3 Klicka på "Nästa" i fönstret som visas tills TurboTax 2002 avinstalleras från datorn.

4 Klicka på "Start" och sedan sväva muspekaren över "Stäng". Klicka på "Starta om." Vänta på att datorn ska starta.

5 Tryck på "mata" -knappen på datorns CD-ROM-enhet. Placera TurboTax 2002 CD i facket. Tryck på "mata" igen för att stänga facket. Installationsskärmen visas. Klicka på "Nästa" för att bläddra genom skärmarna, och göra ändringar i några alternativ, såsom där du vill installera programmet. När fönstret stängs, är installationen klar.

6 Hämta alla tillgängliga uppdateringar för TurboTax genom att öppna programmet, klicka sedan på "Online" och "Sök efter uppdateringar."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com