Så här uppgraderar till Microsoft Project 2003

July 14

Microsoft Project är projektledare program som är utformat för att hjälpa små företag planera, organisera och hantera budgetar. Microsoft inte längre säljer 2003 versionen av programvaran, men uppgradera programvaran till Microsoft Project 2003 från en äldre version är möjlig genom att följa några enkla steg.

Instruktioner

1 Köpa en kopia av uppgraderingsversionen av Microsoft Project 2003, om du inte redan har det. Du kanske kan hitta en kopia på Amazon, eBay eller andra online-programvara återförsäljare, såsom Outlet Deal Software och datorsystem 2 Go.

2 Sätt uppgraderingen installationsskivan i den optiska enheten på din dator. Alla andra program på datorn bör vara stängda innan du sätter i skivan. När skivan sätts in, kommer installeraren startar automatiskt och visas på skärmen. Klicka på "Nästa" för att börja.

3 Skriv in produktnyckeln, som är 25 tecken, i rutorna på skärmen. Du hittar produktnyckeln på plasthöljet för installationsskivan. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

4 Läs licensavtalet och villkoren och välj "Jag accepterar" för att fortsätta. Om du inte accepterar villkoren, kan du inte installera uppgraderingen.

5 Klicka på "Upgrade" för att bekräfta att du gör en uppgraderingsinstallation. Klicka på "Nästa" för att komma till installations sammanfattningen fönstret.

6 Granska installationsinställningar på skärmen och klicka på "Install" för att starta uppgraderingsinstallation. Efter avslutad, starta om datorn för uppgraderingen ska träda i kraft.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com