Hur du ansluter Dubbla bildskärmar till en Dell-dator

February 15

Hur du ansluter Dubbla bildskärmar till en Dell-dator


Inrätta dubbla bildskärmar på Dell-datorn kan rädda dig från att ha flera dokument minimeras i Windows facket längst ned på skärmen, och kan hålla dig från att skriva ut dokument i onödan. Dubbla skärmar ger dig mer arbetsyta, så att du kan flytta dokument som du annars skulle behöva skriva ut på sekundär bildskärm medan du håller ditt arbete till hands öppet på din primära bildskärm.

Instruktioner

Windows 7

1 Slå på Dell-datorn. Anslut den andra skärmen i antingen en ledig DVI, HDMI eller VGA-ingång på baksidan av datorn. Kontakta din Dell manual för att se var exakt dessa ingångar finns på just din dator.

2 Stäng alla onödiga program som körs på din Dell-dator.

3 Klicka på "Start". Klicka på "Kontrollpanelen." Kontrollpanelen visas.

4 Klicka på "Ändra bildskärmsupplösning" under Utseende och anpassning avsnitt.

5 Klicka på "Identifiera". Klicka på ikonen rullgardins till höger om "Flera bildskärmar." Välj monitorns setup som fungerar bäst för dig. Listan över alternativ kommer att omfatta: "Duplicera dessa skärmar", "Utvidga dessa bildskärmar", "Visa skrivbord på en" eller "Visa skrivbordet bara på 2." "Duplicera dessa skärmar" visas en exakt kopia av vad du gör på båda skärmarna. "Utöka dessa bildskärmar" kommer att tillåta några av ikonerna för Windows att spilla över på sekundär bildskärm, i huvudsak att skapa ett stort skrivbord. Visar skrivbord på antingen den primära eller sekundära bildskärmen visar din Windows startskärm på en bildskärm --- den andra bildskärmen visas bara bakgrunden.

6 Klicka på ikonen rullgardins till höger om "Resolution." Klicka och dra reglaget för att justera skärmupplösningen på din nya bildskärm. En förhandsgranskning av de nya inställningarna kommer att visas. Klicka på "Ja" om du vill behålla de nya inställningarna.

7 Starta om datorn för att slutföra ändringarna.

Windows Vista

8 Följ steg 1 till 4 i avsnitt 1.

9 Klicka på ikonen på bildskärmen med "2" inne i den och placera en kontroll i rutan bredvid "Utöka skrivbordet till denna bildskärm."

10 Klicka och dra reglaget under "Resolution" för att justera upplösningen på den nya bildskärmen och klicka på "Apply". En förhandsgranskning av de nya inställningarna kommer att visas på skärmen. Om du vill behålla inställningarna klickar du på "Ja."

11 Starta om datorn för att slutföra ändringarna.

Tips

  • Om du har en bildskärm som har en DVI-kabel och datorn har två VGA-ingångar och ingen DVI-ingång, kan du köpa en DVI-till-VGA-adapter för att ansluta den andra bildskärmen till den bärbara datorn. Om du har en bildskärm med en VGA-kabel och den enda tillgängliga ingång du har är en DVI-ingång, kan du använda DVI-till-VGA-adapter för att ansluta som övervakar också.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com