Hur man bränner BIN CUE filer till en CD

March 27

Hur man bränner BIN CUE filer till en CD


Uttrycket att "bränna" en CD betyder faktiskt att kopiera data från datorn till CD. Anledningen till att det kallas brinnande beror på att data skrivs till CD-skivan med en laser. BIN och CUE-filer är programfiler som vanligtvis arbetar tillsammans i ett program. BIN filändelsen står för binärt, medan CUE är kort för CDRWin och andra. Bränna BIN och CUE-filer på datorn kan göras med kopiera och klistra-metoden.

Instruktioner

1 Sätt den tomma CD i CD-enheten på datorn.

2 Leta upp mappen där BIN och CUE-filer lagras.

3 Markera alla filer genom att trycka på Ctrl och A-knapparna samtidigt. Eller väljer vissa filer genom att hålla Ctrl-tangenten och klicka på BIN och CUE-filer en efter en.

4 Kopiera alla filer som är markerade genom att trycka på Ctrl och C. Detta kommer att göra ett exemplar av BIN och CUE-filer så att du kan överföra filer till CD och behålla en kopia på din dator. Om du vill permanent flytta de markerade BIN och CUE-filer genom att trycka på Ctrl och X tangenterna i stället för Ctrl och C.

5 Klicka på "Den här datorn" genväg på skrivbordet. Klicka på CD-enheten för att öppna CD. Skapa en mapp för filerna genom att högerklicka på fönstret, expandera den "nya" -fliken, och sedan välja det första alternativet, som är "mapp".

6 Öppna mappen i CD som du just har skapat och tryck på Ctrl + V knapparna för att bränna alla filer på skivan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com