Så lägger du ett PHP variabel i ett textfält

April 15

Så lägger du ett PHP variabel i ett textfält


PHP Hypertext Preprocessor (PHP) är en dynamisk dator skriptspråk som gör att webb författare att programmera webbplatser som kommunicerar bättre med kunder. Eftersom PHP är en sever-side språk, PHP-kod processer på en webbserver återgår sedan hyptertext markup language (HTML) för klientens webbläsare att göra till en synlig webbsida. Som ett resultat av denna process, kan PHP användas för att komponera HTML-kod i farten. Placera en PHP variabel i ett textfält är en gemensam användning av PHP och är särskilt användbart för att bygga nätet registreringsformulär.

Instruktioner

1 Leta upp textfält där du vill infoga en PHP variabel. I HTML, textfält börjar med ingångs taggen <input type = "text">.

2 Infoga denna PHP-kod i inmatnings tag: value = "<? Php echo $ variabel?>"

Attributet "värde" anger vilken text visas i textfältet. "Eka" i PHP är en metod för tryckning variabler i HTML-kod som gör sin väg till en kund webbläsare.

3 Substitut "$ variabeln" med namnet på den variabel som du vill ska visas i textfältet.

Tips

  • Om du behöver lägga mer än en variabel i ett textfält, lägga till ytterligare variabler direkt bakom den första variabeln. Inkludera ett utrymme mellan varje variabel.
  • Varje PHP variabel måste börja med "$".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com