Hur gör jag återställa ett förlorat lösenord på Endless Online?

June 4

Hur gör jag återställa ett förlorat lösenord på Endless Online?


Endless Online är gratis online gaming mjukvara som har funnits sedan 2003. Spelet låter dig komma tillsammans och njuta av en online-äventyr med andra Internetanvändare. För att spela spelet, måste du ladda ner Endless Online klientprogramvara på din dator. Du kan sedan skapa ett kontonamn och lösenord som krävs för att spela spelet. Om du glömt lösenordet, kommer Endless Online personalen inte kunna ge dig det. Men det är ett protokoll på plats som gör att du kan hämta den.

Instruktioner

1 Gå till Endless Online Password Recovery verktyg. En länk till detta verktyg är beläget i avsnittet "Resurser" i den här artikeln.

2 Ange din Endless Online "Account Name" i den angivna rutan. Kontonamnet är det namn du skapade när du först registrerade för en ändlös Online-konto.

3 Ange för- och efternamn som du angav när du registrerade dig för ditt Endless Online-konto. Den första och sista namn bör föras in i "riktiga namn" rutan.

4 Ange din stad och stat i "Plats" om du inte vill ange ditt riktiga namn.

5 Klicka på "Åter mitt lösenord" -knappen.

6 Logga in på e-postkontot som du använde vid registrering för Endless Online-konto. Titta i "Inkorgen" för att hitta e-postmeddelandet som innehåller ditt lösenord. Om du inte ser e-post i din inkorg, kontrollera din skräppost eller spam mapp för att se om det finns där.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com