Hur man gör en länk för låtar ska spelas

June 1

Skapa länkar för låtar att spela på nätet anses fil hosting. Mottagningsprocessen kräver att låtarna laddas upp och publiceras på Internet för att skapa länkar för musik på nätet. Denna värd Processen är enkel, som online hosting resurser är gratis för allmänheten utan abonnemang behövs. Uppladdning för att göra en länk till en låt tar ungefär två minuter.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren, och få tillgång till ett online-fil webbhotellet. (Se resurser för hosting webbplatser som stöder musik filuppladdning.)

2 Klicka på "Ladda upp" eller "Browse" fliken som visas på webbplatsens meny för att ladda de låtar du vill skapa länkar till.

3 Hitta de låtar mapp på din dator, tillgång till den genom att trycka på CTRL ner, och markera de låtar du vill ladda upp.

4 Klicka på "Öppna" för att flytta filerna till webbplatsens uppladdning ansökan.

5 Klicka på "Ladda upp" eller "värd" handling och hosting ansökan kommer att påbörjas omedelbart arbeta för att skapa individuella URL-adress länkar för varje låt fil. När hela uppladdningsprocessen är klar kommer värd ansökan omdirigera och visa en lista över nyligen genererade länkar för varje låt.

Tips

  • Kopiera och klistra in kopior av alla dina genererade länkar till din Anteckningar eller desktop publishing program för din egen bokföring. Om du inte har ett konto med webbhotellet du använder, kommer länken att gå förlorade om du lämnar webbsidan, eftersom det inte kommer att finnas någon dokumentation av uppladdningen.
  • MP3-formatet rekommenderas för uppladdning låtar. MP3 är den universella låten filformatet på Internet. Vissa webbplatser kanske inte stöder musikfiler formaterade i andra format.
  • Sånger måste lagras på datorn samtidigt som du förbereder dig för att ladda upp.
  • Inte uppdatera eller klicka på skärmen medan uppladdningsprocessen pågår. Du kan avbryta eller manipulera med utvecklingen av uppladdningen.
  • Endast en viss mängd utrymme kommer tillgängliga när du inte har ett registrerat konto med webbhotellet du använder. (Se resurser för en lista över gratis hosting webbplatser. Det utrymme för oregistrerade användare kommer att visas bredvid varje webbhotellet länk.)

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com