Hur kan jag krympa My Avatar?

July 30

Att ha en avatar är ett optimalt sätt att gå ut och hälsa på Internet - använd din avatar i snabbmeddelanden, chattrum, onlinespel och anslagstavlor. Men ibland din avatar kan ser krossad, krossade eller förvrängd eftersom det är för stort för de parametrar som krävs. Med hjälp av en av ett par olika program, behöver du inte att förlora din avatar eller börja om från början. Krympa den för att passa de riktlinjer och hålla umgås på nätet.

Instruktioner

i Paint

1 Starta Paint, klicka på "Paint" och välj "Öppna". Navigera till avataren att krympa, och dubbelklicka på filen.

2 Klicka på "Ändra storlek" på bandet. Kontrollera "Behåll aspect ratio" rutan - det kan redan vara markerad som standard.

3 Klicka på "Pixels" knappen. Skriv den större av de två dimensionerna för avatar - antingen bredd eller höjd - till motsvarande topp "Horisontell" eller "Vertikal" rutan. Färg justerar automatiskt den andra rutan för att säkerställa avatar inte blir förvrängda.

4 Klicka på "OK" för att återgå till Paint arbetsytan med krympta bilden. Klicka på "Paint" -knappen, och välj "Spara som". Skriv ett nytt filnamn för bilden för att spara den ursprungliga, och klicka på "Spara" -knappen.

i Photoshop

5 Öppna Photoshop, klicka på menyn "Arkiv" och klicka på "Öppna". Bläddra till avataren filen, klicka på filnamnet och klicka på "Öppna" -knappen.

6 Klicka på menyn "Bild" och välj "Image Size". Kontrollera "Bibehåll proportioner" rutan längst ner i fönstret om det inte redan är markerad.

7 Klicka i "bredd" eller "höjd" på "dokumentstorlek" avsnittet, beroende på vilket som är det större. Skriv in det nya föredragna dimension och Photoshop justerar andra att matcha.

8 Klicka på "OK" -knappen. Efter återkomsten till Photoshop skrivbord, klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Spara som" anger ett nytt namn för avatar och klicka på "Spara".

i Publisher

9 Öppna Publisher och klicka på "Blank 8,5 x 11" -knappen. När förlaget duken öppnas, klicka på "Page Design" -fliken. Klicka på "Size" knappen och välj "Utskriftsformat". Ange de nya avatar dimensioner i "Bredd" och "Höjd" lådor. Välj "en sida per ark" från menyn "Layout typ". Klicka på "OK", och Publisher ändrar storlek arbetsområdet.

10 Klicka på "Infoga" -fliken och klicka sedan på "Bild" på fliken s band. Bläddra till avatar, och dubbelklicka på den.

11 Klicka på kanten av avatar. Tryck och håll nere "Shift" -tangenten. Klicka på avatar hörna och dra den till mitten av duken, krymper det att passa duken dimensioner.

12 Klicka på "File" -fliken och klicka sedan på "Spara som". Skriv in ett namn för den nya storlek avatar, och klicka på "Spara" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com