Inaktivera Adobe Updater

June 29

Inaktivera Adobe Updater


Adobe Systems erbjuder ett brett utbud av produkter för att skapa dokument, bilder, video och andra medier. Adobe-program innehåller en uppdateringsprogrammet som automatiskt ansluter till Internet för att söka efter tillgängliga uppdateringar. Denna standardinställning gör att Adobe uppdaterings att köra en gång i veckan. Om du föredrar att installera uppdateringar manuellt, kan du förhindra uppdaterings från automatiskt söka efter uppdateringar genom att inaktivera den automatiska sökfunktionen i programmets menyn "Inställningar".

Instruktioner

För PC Operativsystem

1 Öppna "Den här datorn" genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller klicka på "Start" -menyn och välja "Den här datorn" -knappen. Öppna den enhet som innehåller dina Adobe-program. Som standard är detta den "C" -enhet.

2 Dubbelklicka på "Program" för att visa programfiler är installerade på datorn. Öppna "Common Files" genom att dubbelklicka på mappnamnet.

3 Leta reda på mappen Adobe och dubbelklicka på den för att öppna den. Adobe mappen innehåller filer för alla Adobe-program som är installerade på datorn. Leta upp och öppna Adobe Updater mapp, som kommer att heta "Updater" följt av ett versionsnummer, såsom 5 eller 6.

4 Leta upp den körbara filen med titeln "Adobe Updater" i "Updater" mappen. Dubbelklicka på filen för att starta Adobe Updater. Programmet kommer att ta en stund för att ansluta till Internet för att söka efter uppdateringar.

5 Efter att ha avslutat sökningen kommer en snabb fönster verkar installera nya uppdateringar. Klicka på "Inställningar" på vänster sida och avmarkera "Kontrollera automatiskt för Adobe uppdaterar" låda. Klicka på "OK" för att acceptera ändringarna. Adobe Updater kommer inte söka efter tillgängliga uppdateringar om manuellt uppmanas att göra det.

För Mac operativsystem

6 Dubbelklicka på din hårddisk ikon på skrivbordet och välj mappen "Program" från "Platser" menyn till vänster. Du kan också öppna mappen "Program" genom att välja mappen från "Go" rullgardinsmenyn i "Finder".

7 Bläddra igenom programikoner i den högra sidan av fönstret för att lokalisera ikonen "Verktyg". Dubbelklicka på ikonen för att öppna mappen "Utilities". Leta upp och öppna "Adobe Utilities" mapp.

8 Kör "Adobe Updater" ansökan. Efter programmet avslutas söka efter uppdateringar, klicka på knappen "Inställningar". Avmarkera programmets "Kontrollera automatiskt för Adobe uppdaterar" rutan och klicka på "OK". Adobe Updater kommer nu att avaktiveras; uppdateringar av Adobe-program måste laddas ner och installeras manuellt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com