Hur man gör den första bokstaven Stor i Microsoft Word

January 2

Hur man gör den första bokstaven Stor i Microsoft Word


Styckebrytningar, kerning och radavstånd finns sätt du kan lägga ut din sida i Microsoft Word 2013, men ett sätt att verkligen dra ögat och ger en läsare en skarp utgångspunkt är med en anfang. Denna stilistiska val gör den första bokstaven stor i Microsoft Word stycken, något du kan se i en barnbok men fullt tillgänglig för alla dina Word-dokument.

Stor och ansvarig

Klicka markören på linjen eller punkt där du vill att presentera en tappad mössa. Observera att du inte behöver för att markera textavsnitt. Klicka på "Infoga" -fliken och klicka sedan på "Lägg till en anfang" menyn, som är en liten knapp i text delen av bandet, med en A och några små linjer. Välj "tappade" eller "i marginalen" för anfang utseende. Du kan sväva och växla mellan de två alternativen och se din text förskjutas något åt ​​höger, välja den som bäst passar ditt dokument.

Stop, Drop and Roll

Ordet kommer att sätta in en anfang som matchar din nuvarande val av teckensnitt, men du har mer kontroll än så. Klicka på "anfang Options" i menyn för att öppna "Drop Cap" fönstret. Här kan du välja ett annat teckensnitt, såsom något utsmyckade att anfangen sticker ut, liksom utformningen av anfangen själv. För fler formateringsalternativ markerar anfangen brev, klicka på fliken "Hem", och använda teckenfärg, tecken eller texteffekter knapparna för att utforma en iögonfallande droppe.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com