Fel: Koden du angav är felaktigt i Cox Webmail

May 30

Cox Webmail tjänsten kräver att användarna att ange en säkerhetskoden när du använder vissa delar av tjänsten. Sajten returnerar ett fel om du inte anger säkerhetskoden som visas på skärmen. Säkerhetskoden programmet är en tredjepartstjänst med inbyggda verktyg som du kan använda för att förbättra dina chanser att komma in rätt kod.

Handla om

Cox Internet-abonnenter får skapa upp till 10 e-postadresser som en del av sitt abonnemang. Känd som Cox Webmail, e-postkonton är inte tillgängliga förrän du registrera din Internetabonnemang på nätet. Registreringen kräver att du anger kontoinformation, inklusive ditt namn, kontonummer och de fyra sista siffrorna i ditt personnummer. Dessutom måste du ange en säkerhetskod, som är en reCAPTCHA anmälningsblankett. När du har installerat Cox Webmail konton om du skulle glömma ditt användarnamn eller lösenord, måste du ange ditt kontonummer eller användar-ID och ange en reCAPTCHA säkerhetskod. Skriver fel kod resulterar i ett felmeddelande som informerar dig att koden var felaktig.

reCAPTCHA Grunderna

Den reCAPTCHA tjänsten används för att förhindra datorprogram från att skapa flera konton, som ofta används för spam, genom att kräva att en människa att läsa en bild av två ord och upprepa ord i en textruta under bilden. Bilderna är ofta förvrängda, vilket ord ganska svårt att läsa. Du bör ange orden som de visas i bilden. Kapitalisera några bokstäver som aktiveras i bilden och omfattar alla skiljetecken, om de är med i bilden.

föränderlig reCAPTCHA

Vissa reCAPTCHA bilder är för svårt att läsa, vilket kan resultera i att du anger en felaktig ord och ett felmeddelande. På den högra sidan av reCAPTCHA bilden är den "Få en ny utmaning" -knappen, som har en symbol för två pilar som bildar en ögla på den. Klicka på den här knappen laddar reCAPTCHA och visar en ny bild. Omlastning bilden inte ladda om hela webbplatsen; du kommer inte att förlora någon av den information som du fyllde i de andra textrutor på webbplatsen. Du kan ladda bilden så många gånger som behövs tills du hittar en bild som du kan läsa.

Audio reCAPTCHA

Synskadade användare kan ha svårt att läsa den reCAPTCHA bild, oavsett hur många gånger de ladda det. Under bilden omlastning knappen till höger på bilden är knappen "till ljud utmaning", som har en symbol för en högtalare på den. Genom att klicka på knappen spelar en förvrängd ljudsignal som varar i flera sekunder. Ovanför distorsion hörs en serie av ord, som du behöver för att skriva i reCAPTCHA textrutan. Om du inte kunde höra alla ord, klicka på "Spela upp ljud igen" att lyssna till orden igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com