Hur man använder Twitch i Premiere Pro

March 11

Premiere Pro är en digital videoproduktion program som utvecklats av Adobe Systems för Windows och Mac OS X operativsystem. CS5-versionen av Premiere Pro är kompatibel med många av samma tredje part effekt filter plug-ins som After Effects, en annan Adobe videoapplikation. Den Twitch plug-in av Video Copilot är en effekt som gör det möjligt för avancerade fläck, skala, färg och glid beteenden på flera videospår. Medan Twitch ursprungligen utvecklats för användning i After Effects, är det också kompatibel med Premiere Pro CS5.

Instruktioner

1 Bläddra till den katalog som innehåller Twitch plug-in du har hämtat från Video Copilot. Kopiera "Twitch.aex" och "Twitch_ae.key" filer.

2 Bläddra till "Program Files" katalogen på din dator. Dubbelklicka på "Adobe" och sedan "Common" och sedan "Plug-ins" och sedan "CS5" och sedan "Media Kärna."

3 Högerklicka på ett tomt område i Media Core-mappen. Markera "Ny" och välj "mapp" från rullgardinsmenyn. Ange namnet på mappen "Twitch".

4 Klistra in de kopierade "Twitch.aex" och "Twitch_ae.key" filer i den nyskapade mappen.

5 Starta Premiere Pro.

6 Klicka på videospåret som du vill använda Twitch effekt. Expandera "Videoeffekter" mappen på fliken Effekter av projektet menyn. Klicka och dra "Twitch" effekt från mappen Video Copilot på det aktiva videospåret.

7 Klicka på individen "Enable" kryssrutorna för varje önskad effekt i Twitch styr menyn. Ställ in "Belopp" och "Speed" tillskriver de önskade värdena med hjälp av skjutreglage. Tryck på "mellanslag" för att förhandsgranska videospåret med den pålagda Twitch effekt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com