Hur återställa raderade kontakter i Windows Mobile 2003

February 8

Hur återställa raderade kontakter i Windows Mobile 2003


Windows Mobile 2003 är byggd av ett synkroniseringssystem som synkroniserar all information från den mobila enheten med datorn så att all information som kan gå förlorad på telefonen lätt kan återvinnas med hjälp av backup spara. Windows Mobile 2003 är ett webbaserat system som tillåter användare att använda Internet och skicka och ta emot e-post med en mobil enhet.

Instruktioner

1 Anslut den ena änden av synkkabeln till baksidan av den mobila enheten och anslut den andra änden av kabeln till en ledig USB-port på datorn. Låt ActiveSync programvara behöver installeras på datorskärmen.

2 Välj "Backup / Restore" i menyn "Verktyg" som visas på skärmen.

3 Klicka på "Restore" fliken på nästa meny och klicka på "Återställ nu" på följande skärm. Klicka på "Restore" -knappen på skärmen varning som visas i nästa fönster för att fortsätta processen. Varningsskärmen kommer att informera dig om att återställningsprocessen kommer att ersätta all den information som är närvarande på den trådlösa enheten.

4 Låt restaurationsprocessen att slutföra själv. Koppla den mobila enheten från datorn. De borttagna kontakter nu återkom på den trådlösa enheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com