Hur kan jag lägga Rulla bud till min webbsida?

April 17

Hur kan jag lägga Rulla bud till min webbsida?


Rullning innehåll används flitigt på tv för att visa små bitar av information som kan tolkas snabbt, inklusive nyhetsrubriker, väderprognoser och information aktiemarknaden. Med stöd av nästan alla moderna webbläsare tillåter HTML markeringsmärke du att rulla innehållet på din webbsida över skärmen på samma sätt. När du förstår rätt syntax, genomförande av koden är en snabb process.

Instruktioner

1 Öppna din webbsida och visa dess HTML-kod. Om du redigerar HTML med hjälp av en textredigerare, till exempel Anteckningar, helt enkelt öppna sidan i redigeraren och rulla ned till avsnittet på sidan där du vill lägga till rullning innehåll. Om du använder en visuell redigering program, till exempel Microsoft Front, öppna sidan och klicka på den del av sidan där du vill lägga till rullning innehåll. Ändra visningsläge till kod View efter att ha gjort så. Detta visar HTML-koden som styr innehållet och utseendet på din sida.

2 Tryck på "Enter" för att skapa en tom rad.

3 Kopiera följande kod på den tomma raden nedan:

<Marquee riktning = "left" bgcolor = "yellow">
<P> Exempel punkt text </ p>
</ Marquee>

Det här exemplet skapar ett tält med en gul bakgrund som rullar innehållet i ett stycke över skärmen till vänster. Ersätt din citat innehåll i öppningen <p> och stängning </ p> taggar. Justera "riktning" och "bgcolor" parametrar för att passa designen behoven av din sida.

4 Spara din sida och öppna den i en webbläsare. Markeringsramen och innehåll som du skapade i föregående steg rullar över skärmen på den plats du valde i steg 1.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com