Hur man fixar en Bucklig fönsterfilm

January 10

Under användning, kan ett fönster på skärmen blivit bucklig eller böjda, som gör det svårt när man försöker att ersätta eller ens flytta skärmen i fönstret. En bucklig fönsterramen kan störa driften av ditt fönster. Åtgärda problemet med hjälp av en buckla stång och polering verktyg för att räta ut dent i aluminium. En sådan metall är lätt manipuleras, så en bucklig fönsterfilm kan oftast räddas, som är vänligare på deponier samt din plånbok.

Instruktioner

1 Placera fönsterramen i ett skruvstäd fäst på en plan hård yta, såsom ett städ, så att buck delen kan bearbetas lätt.

2 Sätt en buckla stång verktyg under bucklig del av metallfönsterramen. Tryck försiktigt mot metall att höja buckla. Dent stav verktygen kan hittas i ditt hem förbättring butik. De är av metall, med en metallkula i ena änden för att pressa det upp en buckla från undersidan.

3 Polera ut dent genom applicering av en poleringsverktyget mot metallen med en hand, medan den andra handen håller den dent stången på plats på den andra sidan av den buckla. Ett polerverktyg liknar en spatel, och har jämnas kanterna så att den inte kommer att lämna märken på metallen när polering. Använd den genom att trycka på kanten av verktygets spatel liknande ände mot metall att bidra till att jämna ut linjer och bucklor.

4 Ta bucklor från tråden på skärmen samt följa metoderna i steg 2 och 3. Inte så mycket tryck måste utövas vid användning av polerverktyg och stav för att jämna ut tråd bucklor. Använd bara bollen av staven på den motsatta sidan av tråd buckla verktyg som du kör poleringsverktyget fram och tillbaka mot tråden för att jämna ut bucklor.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com