Hur man gör en foto ser tunnare

April 30

Hur man gör en foto ser tunnare


Det gamla ordspråket säger en kamera gör att du verkar cirka 10 pounds tyngre än du egentligen är. För att göra någon ser tunnare i ett fotografi, behöver du fotoredigeringsprogram som innehåller en bantning effekt funktion. Detta är samma fotobehandlig metod som ofta används i underhållningsbranschen för att skapa felfria kändisar och modeller.

Instruktioner

PhotoShop

1 Öppna Photoshop.

2 Klicka på "File" och "Open" från den övre menyraden. Bläddra igenom dina datafiler att hitta bilden som behöver redigering. Dubbelklicka på bilden för att öppna den i fotoredigeringsprogram.

3 Klicka på "Filter" från toppmenyn. Välj "Gör flytande" programmets bantning effekt funktion.

4 Håll ned vänster musknapp medan du drar musen över det område av fotot som du vill göra tunnare. När du drar använda en uppåt rörelse. Håll dra tills du får önskat utseende. Klicka på "OK" när du är nöjd med bilden.

5 Klicka på "File" och "Spara som" från den övre menyraden. För att undvika att skriva över originalbilden, ange ett nytt filnamn för redigerade bilden.

Paint Photo Pro

6 Öppna Paint Photo Pro.

7 Klicka på "File" och "Open" för att öppna bildfilen som du vill redigera.

8 Klicka på "Makeover Tool" knapp som är belägen på den vertikala verktygsfältet. Detta kommer att lansera en ny horisontellt verktygsfält under den övre menyraden. Klicka på "Thinnify" -knappen bredvid solen ikonen från den nya horisontella verktygsfältet.

9 Håll ned vänster musknapp medan du drar musen över det område av fotot som du vill göra tunnare. Håll dra tills du får önskat utseende.

10 Klicka på "File" och "Spara som" för att spara det redigerade fotot. För att undvika att skriva över originalbilden, ange ett nytt filnamn för redigerade bilden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com