Hur man stavar Kontrollera Algoritmer

May 5

Skapa en stavningskontroll algoritm kräver att du utveckla några viktiga komponenter och använda en av ett fåtal olika strategier erkännande, oavsett vilket programmeringsspråk du använder för att skapa programmet. Skapa en stavningskontroll program kräver några måttlig tidigare erfarenhet av att arbeta med algoritmstyrd, datorprogram.

Instruktioner

1 Skapa text parser, som kommer att skanna textmassan som kontrolleras. Tänk på att när du tolka text, bör flera olika textelement lösas. Dessa typer av saker är mestadels grammatiska och formatbaserade förändringar som ofta förekommer i dokument som skiljetecken, e-postadresser, webbadresser, prefix och strängar av data.

2 Skapa en databasfilen att fungera som programmets ordboken. Detta bör vara en omfattande dokumentation som innehåller alla givna ord och former som används i språket som kontrolleras. För att minska storleken på ordbok databas, kan du skapa subrutiner som körs inom stavningskontroll algoritm som kontrollerar för vanliga prefix som kan ha olika former; vad som följer prefixet kan slås upp på individuell basis, så det kan också minska den totala belastningen riktad till programmets databasserver.

3 Avgöra vilken typ av kontroll strategi som du vill använda, välja mellan nära-miss strategi eller fonetiska jämförelsen. Tänk på att tillbud strategier används för att bygga förslags listor baserade på skillnader som finns i tecken byggandet av ord; efter mis-typer över felstavningar. Genomföra en fonetisk jämförelse om du vill också ta fonetiska uttalet av ett ord med i beräkningen; som gör det möjligt stavningskontroll algoritm för att erkänna innehålls vissa typer av stavfel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com