Hur ta isär en Gateway FPD2275W LCD-skärm

February 12

Hur ta isär en Gateway FPD2275W LCD-skärm


Om LCD-skärmen på din Gateway FPD2275W monitorn inte fungerar korrekt, kan du ta en titt inuti för att diagnostisera problemet. Naturligtvis kräver denna process demontering av bildskärmen, och det kan vara skrämmande om du inte tillbringar mycket tid åt att arbeta med elektronik. De goda nyheterna är att dessa skärmar är utformade för att tas isär med få verktyg och på en relativt kort tidsperiod.

Instruktioner

1 Stäng av Gateway monitor och dra ut eventuella kablar från baksidan av det. Placera den nedåt på en stabil arbetsyta.

2 Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort alla skruvar från baksidan av skärmen, där plast montern möter den bakre delen av bildskärmen. Ta bort stativet och ställ den åt sidan.

3 Ta bort alla skruvar från hörnen på baksidan av skärmen. Dessa skruvar håller frontramen (ram) på plats.

4 Stäng av skärmen åt rätt håll igen och in spetsen på din platt skruvmejsel i mellanrummet mellan sidan av bildskärmen och huvuddelen av bildskärmen. Arbeta dig runt sidorna av skärmen tills infattningen separerar. Ställ den åt sidan. LCD-skärmen kommer nu att helt exponerad.

5 Ta bort alla skruvar på hörn och sidor av LCD-skärmen och ställ dem åt sidan.

6 Luta LCD sig bort från bildskärmen tillbaka och dra den tjocka skärm kabel där den ansluter till den bakre delen av bildskärmen.

7 Ta bort alla skruvar från metallfästen på vardera sidan av skärmen, och sedan ta bort skärmen och ställ den åt sidan. Monitorn är nu demonteras. Omvänd stegen för montering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com