Hur konvertera en Kindle eBook till Sony E-läsare

September 12

Hur konvertera en Kindle eBook till Sony E-läsare


Kindle är en läsplatta anordning som är konstruerad och säljs av Amazon.com, som är kompatibel med en mängd olika format, och i första hand AWZ och MOBI typ av e-bokfiler. Sonys läsplatta enheten är också kompatibel med olika typer av e-bok-filer, men inte de AWZ och MOBI format gynnas av Kindle. E-Reader e-bok format val är ePub, och du kan konvertera din Kindle e-böcker till ePub-filer med hjälp av gratis online-konvertering verktyg.

Instruktioner

1 Starta datorns webbläsare genom att klicka på ikonen på skrivbordet.

2 Navigera till en gratis online e-bok konverteringsverktyg såsom 2epub, Online-Convert eller Epub2go.

3 Klicka på knappen "Välj fil" eller "Browse", beroende på konverteringsverktyg som du använder, och leta reda på Kindle-fil du vill konvertera på din dator. Klicka på "Öppna" -knappen för att ladda upp e-bok fil till online konverteringsverktyg.

4 Klicka på knappen "Konvertera fil", och online konverteringsverktyg kommer att börja bearbeta den uppladdade Kindle e-bok fil.

5 Välj en plats att spara den konverterade ePub filen på din dator när du uppmanas av onlinekonverteringsverktyg. Klicka på "Spara" -knappen, och omvandlas Kindle filen kan nu läggas till din Sony E-Reader bibliotek.

Tips

  • Online konverteringsverktyg kommer automatiskt att ge den nya ePub fil samma namn som den ursprungliga Kindle e-bok, som du kan ändra under spara om det behövs.
  • Stäng inte webbläsarfönstret medan filen konverteras, eller online konverteringsverktyg kommer att kunna uppmana dig att spara den nya ePub filen.
  • Konverteringstider kan förlängas om den ursprungliga Kindle filen är stor eller komplex.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com