Hur man sätter bilder på Yahoo Answers

April 2

Även om du inte kan ladda upp en bild direkt till Yahoo! svar, kan du skicka en länk till bilden någonstans på nätet. Detta ger andra Yahoo! Svar användare möjlighet att se bilden eller inte. Det finns många hemsidor som du kan ladda upp dina bilder. Dessa värdar ger då dig möjlighet att leda läsaren av dina svar på bilderna i fråga. Genom att komplettera dina svar med beskrivande bilder som illustrerar ett koncept eller visar en process, kan du öka den övergripande kvaliteten på dina svar.

Instruktioner

1 Navigera till bilden värdens hemsida genom att ange adressen i webbläsarens adressfält och trycker på "Enter".

2 Klicka på "Bläddra" -knappen på din bild värd webbplats. Använd Utforskarens fönster som öppnas för att lokalisera den bild som du vill länka till Yahoo! svar.

3 Dubbelklicka på filen för att välja den.

4 Ange ett namn för bilden i rutan och sedan ange ditt namn och e-post i fälten om det behövs.

5 Klicka på "Ladda upp" -knappen för att lägga upp din bild till webben.

6 Klicka i rutan till höger om "Link" inträde. Markera hela länken i och sedan trycka på "Ctrl" och "C" samtidigt för att kopiera den.

7 Navigera till Yahoo! svar genom att skriva in webbadressen i webbläsarens adressfält och trycker på "Enter".

8 Välj en fråga att besvara genom att klicka på den blå knappen "Bläddra Öppna frågor". Klicka på den fråga som du vill svara att flytta till sin sida.

9 Klicka på den blå "Svar Fråga" -knappen.

10 Ange ditt svar i fältet och sedan trycka på och hålla "Ctrl" och tryck på "V" för att klistra in länken som innehåller bilden i svaret.

11 Klicka på den blå knappen "Skicka" för att skicka ditt svar.

Tips

  • Tittarna ditt svar har sista ordet om huruvida de ser din bild eller inte. Om bilden stöder ditt svar, kan du öka dina chanser att det som visas genom att placera den i "Vad är din källa?" sektion av svaret.
  • Den exakta processen för att ladda upp en bild kommer att variera från värd till värd men de grundläggande stegen förblir desamma.
  • Enligt Yahoo! S villkor, kommer användare som lägger upp länkar till kränkande eller nedsättande bilder förlora sina konton.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com