Hur man lär sig Web Design för nybörjare

March 30

Hur man lär sig Web Design för nybörjare


Enligt Server Survey Netcraft Web fanns ungefär 206.026.787 oberoende webbplatser på nätet under 2010. Med så många webbplatser på nätet, webbdesigners inför en svår uppgift i att skapa en webbplats som sticker ut från förpackningen. Ännu mer skrämmande är processen att lära sig att designa en hemsida. Lyckligtvis finns det gott om resurser tillgängliga för att hjälpa nybörjare lära sig att utforma webbplatser. Med en liten ansträngning, kan du även vinna en Webby, utmärkelsen som lagts fram av International Academy of Digital Arts and Sciences för hög kvalitet inom webbdesign.

Instruktioner

1 Anmäla sig till en online webbdesign klass. Flera webbplatser erbjuder klasser som varierar i nivå, pris, och fokus, inklusive eClasses, utbildningsportal, och W3 skolor.

2 Anmäla dig till en web design kurs. Om du föredrar att ta en hel kurs på webbdesign personligen och även tjäna en examen, överväga att anmäla sig till en web design kurs. För att hitta en kurs nära dig, skriver ditt postnummer i Web Design skolor Guide sökruta (se resurs nedan). Alternativt kan du kontakta din lokala högskola eller universitet för att se om de erbjuder ett webbdesign program.

3 Gå till ditt lokala bibliotek och ta ut ett par böcker om webbdesign för nybörjare. "For Dummies" -serien innehåller flera böcker för att lära webb behagar nybörjare, däribland "Web Design for Dummies", "Building webbplatser All-in-One for Dummies" och "Skapa webbsidor for Dummies."

4 Surfa på Internet och ägna särskild uppmärksamhet åt de olika webbplatser som du stöter på. Ett sätt att lära sig webbdesign är att ta reda på varför du tycker vissa webbplatser och varför du ogillar andra. En webbdesigner har även skapat en webbplats för detta ändamål (se resurs nedan). Webbplatsen diskuterar de fulaste webbplatser och vad som gör dem så ful.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com