Hur du återställer Outlook 2007 Inställningar

April 26

När du arbetar med mappar och objekt, till exempel kalendrar, e-post och kontakter, i Microsoft Office Outlook 2007 kan du ändra standardinställningarna när som helst för att uppfylla dina önskemål. Alla ändringar som du gör i vyn, meny, verktygsfält och andra inställningar lagras i Outcmd.dat filen för Outlook 2007. Du kan enkelt återställa alla inställningar till de ursprungliga standardinställningarna genom att byta namn på Outcmd.dat filen.

Instruktioner

1 Stänga av Microsoft Outlook 2007 programmet om du har den öppen.

2 Klicka på "Start" -knappen från skrivbordet och klicka sedan på "Den här datorn" alternativet. Klicka på enhet C alternativ.

3 Klicka på "Documents and Settings" mapp om du använder Windows XP eller klicka på "Användare" mapp för Windows Vista. Klicka på den mapp som innehåller ditt användarnamn.

4 Klicka på "Application Data" mappen för Windows XP. Klicka på "AppData" mappen och klicka på "Roaming" mapp för Windows Vista.

5 Klicka på "Microsoft" mappen och klicka sedan på "Outlook" mappen. Högerklicka på "Outcmd.dat" fil i mappen.

6 Klicka på "Byt namn" och sedan ange ett nytt namn på filen, till exempel "Outlook inställningar." Nära ur dialogrutan och öppna Outlook 2007 igen. Alla inställningar kommer att vara fullt återställs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com