Hur man gör en ID på Yahoo! Mail

May 11

Yahoo! Mail erbjuder användarna den ultimata e portabilitet genom att skapa en helt webbaserad e-postsystem. Detta system kan nås från vilken dator som helst med Internet tillgänglighet. För att kunna använda Yahoo! Mail måste du skapa en användar-ID, som fungerar som ditt ID för alla Yahoo! tjänster. Att registrera sig är gratis, så att du kan skapa flera postlådor, om du har behov av.

Instruktioner

1 Gå till mail.yahoo.com.

2 Klicka på "Skapa nytt konto" längst ned i inloggningsfönstret.

3 Ange dina personuppgifter, såsom namn, födelsedag och postnummer, i den övre delen.

4 Ange en Yahoo-ID och klicka på "Check" för att se om den är tillgänglig. Om det är, då kan du registrera det. Om det inte är tillgängligt, Yahoo erbjuder några förslag, som du kan klicka på för att välja. Kolla gärna flera namn tills du hittar en du gillar.

5 Ange samma lösenord i båda lösenordsfält. Försök att använda en kombination av bokstäver, siffror och bokstäver för att öka säkerheten.

6 Välj två säkerhetsfrågor och lämpligt svar. Dessa används i fall du glömt lösenordet. Du kan även ange en alternativ e för att underlätta återställning av lösenord.

7 Skriv den grafiska texten i "Ange koden som visas" fältet.

8 Klicka på "Skapa mitt konto" längst ned på skärmen.

9 Klicka på "Fortsätt" på nästa skärm, där det står "Redo att uppleva Yahoo! Mail?" Du är sedan loggat in på ditt nya Yahoo Mail-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com