Hur man bygger en Avatar World webbplats

May 16

Hur man bygger en Avatar World webbplats


Att utveckla en virtuell miljö för personlig underhållning eller eskapism skapas ofta med hjälp av en avatar webbplats. Enligt Webupon.com, "En avatar är en grafisk representation av dig själv. Det kan vara en film, en bild, ett foto, ett djur eller ett objekt." Dessa platser tillåter användaren att skapa livsrum samt natursköna områden för avatarer att njuta av. Vissa platser är också interaktiva, så att användarna kan träffas och kommunicera. Att bygga en webbplats kräver en webbplats mall med dessa funktioner, samt andra faktorer som tredimensionell eller animation för att skapa den virtuella avatar världen erfarenhet.

Instruktioner

1 Besök webbplats mall leverantör platser såsom Entheosweb.com eller TemplateMonster.com. Sök efter webbplats mallar med specifika verktyg som tredimensionella eller animation funktioner. Ett annat alternativ är att besöka existerande avatar webbplatser som meez.com eller imvu.com. Tänk på att om du vill prova på avatar webbplats funktioner från dessa platser, måste du skapa ett gratis konto och logga in.

2 Välj webbplats mall från leverantören. Aktivera mall demos genom att följa instruktionerna för mallen. Generellt klicka på mallbilden omdirigerar dig till en annan sida, som normalt omfattar prissättning samt operativsystemkraven. Det är fördelaktigt att öppna flera mallar för att säkerställa den typ av funktioner du vill ha för din webbplats ingår i kostnaden. Tänk på att ju fler funktioner du vill erbjuda för din avatar värld, desto högre mall bekostnad.

3 Bygg en knapp "Skapa en avatar" på hemsidan hemsidan genom att utveckla en aktiveringsknappen. Följ mall instruktioner. Till exempel särskilda koder som erbjuds av leverantören kräver ofta att du kan kopiera och klistra in koden i en utsedd rutan för att skapa knappen. När användaren aktiverar funktionen genom att klicka på knappen, är den sida omdirigeras till kvinnliga eller manliga avatar alternativ. En avatar bibliotek webbläsare måste skapas om mallen innehåller inte alternativet.

4 Skapa sällskapsdjur avatarer för användaren såsom en hund eller katt, samt mystiska husdjur som drakar, eldflugor eller fjärilar. Ett annat alternativ är att lägga till tillbehör för husdjur, som matskålar, filtar och kläder.

5 Tillåter användare att skapa en livsrum för sin avatar genom att bygga en aktiveringsknappen för möbler och tillbehör. Till exempel skapa en "Dekorera" -knappen aktiverar olika livsrum som kök, vardagsrum, sovrum och badrum, liksom hemmiljö, landskaps och bakgård utrymmen.

6 Skapa en knapp så att användaren kan välja kläder, frisyrer och tillbehör. Genom att bygga ett bibliotek webbläsare på webbplatsen, är användaren möjlighet att prova på olika outfits, frisyrer och tillbehör genom att dra markören över avatar bild eller ikon.

7 Skapa olika scener för vänner att träffa till exempel sjöar, stränder, parker, middag lounger, sportevenemang eller en uteservering. Ett annat alternativ är att skapa en chatt-knapp gör det möjligt för användare att interagera med varandra i olika virtuella världar, och inkluderar spel och forum.

8 Välj en webbplats webbhotellet. Det är viktigt att se till att webbhotellet stöder tredimensionella och animerade funktioner. Generellt erbjuder webbplats mall leverantören en lista över webbhotellet leverantörer som redan stöder deras mallar. Granska flera fientlig tomten, inklusive deras årliga kontraktsavgifter och avbokningsregler.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com