Microsoft Photo Editor utskriftsproblem

June 23

Microsoft Photo Editor är en del av Microsoft Office paketet, och förekommer normalt på datorer som kör Windows XP eller Windows 2000. Det var inte förpackas med Microsoft Office 2003 eller senare, så stöder frågor endast uppstår med äldre system.

Skrivare inte igen

Om du ändrar standardskrivare på ditt system genom att installera en ny skrivare eller genom att använda en annan sedan du först installerat Microsoft Office, sedan Photo Editor kan inte detektera förändringen. Du kan arbeta manuellt runt problemet genom att välja rätt skrivare varje gång. Om du kör Office 2000, kan du ladda ner den senaste Office 2000 Service Pack från Microsoft.com.

"Inte tillräckligt minne" Fel

Du kan få ett felmeddelande som säger "Not Enough Memory" eller "Otillräckligt minne för att slutföra Operation" när du försöker skriva ut i Microsoft Photo Editor. Detta är inte en verklig minnesfel, men ett problem med kommunikationen mellan mjukvara och hårdvara. Microsoft tillhandahåller en träning som innebär att redigera din systemregistret, som bara rekommenderas för avancerade datoranvändare.

Uppdatera skrivardrivrutin

Ibland utskriftsproblem är inte ett problem med mjukvaran, men det finns ett problem med den aktuella skrivaren. Uppdatera drivrutiner regelbundet för att säkerställa att systemet är up-to-date. Besök skrivartillverkarens webbplats för att hämta den senaste programvaran.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com