Hur konvertera PDF-filer till MS Word gratis

April 12

Hur konvertera PDF-filer till MS Word gratis


PDF-filer är filtyper som används av Adobe Acrobat och Adobe Reader program. PDF-filer används vanligtvis som slut versioner av MS Word-dokument, eftersom det är svårare för någon att göra oavsiktliga ändringar på en PDF-fil än på en MS Word-dokument. Om du har en PDF-fil som du vill kunna redigera, kan du enkelt konvertera det till en MS Word-fil gratis.

Instruktioner

1 Besök PDF till Word webbplats (se Resurser) för att konvertera från PDF till Word gratis på nätet. Bara ladda upp din PDF-fil till sidan väljer DOC som din output filtyp och skriv in din e-postadress för att få den konverterade filen levereras till din e-postbrevlåda.

2 Ladda ner och installera gratis PDF till Word konverterare från Hello PDF webbplats (se Resurser). Detta fria konverteringsprogram fungerar endast på Windows-baserade datorer.

3 Installera Openoffice och gratis PDF Import Plugin för Openoffice om du har en Mac. Från och med juni 2010 finns det ingen PDF till Word Converter program tillgängliga för Mac. Medan plugin inte tillåter dig att spara dokumentet som en PDF, betyder det att du kan öppna PDF-filen i en redigeringsläget. När du gör detta, kan du "markera alla" och kopiera till ett nytt dokument, som du kan spara som en MS Word-dokument.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com