Vad Är SiS PCI IDE Controller?

March 14

Vad Är SiS PCI IDE Controller?


En SiS PCI IDE-styrenheten är en perifer kort som lägger till ytterligare IDE-enhet kanaler till en dator via en PCI-kortplats. Regulatorn är gjord av företaget Silicon Integrated Systems (SiS).

Vad den gör

Vad Är SiS PCI IDE Controller?

Detta är en IDE platsen på en hårddisk.

En SiS PCI IDE-styrenheten kan användas för att lägga till fler IDE-kanaler till en dator. IDE är en förlegad typ av anslutning som används för att ansluta CD-ROM-enheter, DVD-ROM-enheter, diskettenheter och hårddiskar till en dator. De flesta datorer som använder IDE endast stöd mellan två och fyra enheter, på grund av fysiska och mjukvarubegränsningar. Dessutom kan PCI IDE-styrenheter användas för att lägga IDE anslutningar till datorer som använder typen SCSI-anslutning.

Hur den ansluter

En SiS PCI IDE-styrenheten ansluts till en dator via de vita färgade PCI-kortplatser på moderkortet. De flesta datorer som gjorts före PCI Express-standarden blev dominerande tillverkades med mellan två och sex PCI-platser.

om SiS

SiS är en taiwanesisk företag som grundades 1987 som specialiserat sig på att göra datorkretsuppsättningar och komponenter. De är ett av många företag som vid ett tillfälle, tillverkade PCI IDE kontrollerkort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com