Vad är POP Gmail?

March 28

Vad är POP Gmail?


POP betyder "Post Office Protocol", som är programmering som definierar regler för online-leverans av meddelanden. Detta protokoll gör det möjligt för en användare att komma åt e-post från en e-postserver som Gmail. E-postmeddelandet kan också laddas ned via Gmail till en dator där den kan lagras eller raderas. Från och med 2011, är den mest använda Internet-standarden för e-postprogram POP3. Gmail, som infördes av Google 2004, är en gratis Linux-baserade POP3 e-postprogram.

Gmails gratis Deal

Anledningen Google kan ge Gmail gratis beror på att programmet stöds av reklam. Gmails lansering erbjuds en överraskande en GB lagringsutrymme, vilket var betydligt mer än konkurrenterna, hjälper lockar miljontals användare. Över tiden lagringsutrymme ökas. När du ställer in ditt Gmail-konto, kan du POP och sedan konfigurera andra e-postservrar och fjärr trådlösa enheter för att komma åt dina Gmail-meddelanden. Gmail fungerar med Apple Mail, Outlook och andra e-postklient program. Trots detta, kan Gmail användas som en fristående e-postserver som låter dig arkivera dina meddelanden på sin e-postserver, om du inte väljer att ta bort dem.

Sammanslagning Annat E

POP Gmail-servrar kan du kommunicera med andra e-postkonton som bygger på enkla konfigurationer som förklaras av Google när du skapar ditt konto. Ett e-postprogram som Apple Mail kan automatiskt konfigurera ditt konto efter att ge ditt namn, Gmail-adress och lösenord. Med andra ord, Apple Mail redan vet de tekniska inställningarna för Gmail såsom port 995 och kräver SSL. När du har hämtat Gmail-meddelanden till datorn, kan det här meddelandet nås av andra program, inklusive Apple Mail och Outlook, även utan en Internet-anslutning.

Gmail POP sanna identitet

Även om inte alla e-postservrar använder protokollet, är POP en populär form av e-post. Gmails POP-serveradress är pop.gmail.com, som är där online e-post lagras och nås, men det är inte där du går att öppna ett Gmail-konto, vilket är Gmail.com eller Google.com. Om du har ett Gmail-konto eller besluta att öppna en, är din Gmail POP användarnamn oavsett din e-postadress är att du ställer upp i Gmail, vilket [email protected] Du väljer din egen Gmail-lösenord som kan ändras när som helst.

Gmails tekniska innovationer

Gmails programmering använder AJAX för operativsystemet Linux. AJAX innehåller JavaScript och XML, och gör det möjligt för flera behandlingsfunktioner under sändning. Jämfört med tidigare populära e-postprogram, är resultatet av denna revolutionerande plattform snabbt, allestädes närvarande och lätt att komma åt e-post med en lång lista över funktioner och val. En mer avancerad protokoll som används av Gmail är Internet Message Access Protocol.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com