Hur Transfer GoDaddy till Google Apps

March 26

Du kan peka din GoDaddy domän att arbeta med Google Apps; men du kan inte överföra domännamnet över till Google, eftersom GoDaddy är inte en certifierad domänregistreringsföretag. Länka GoDaddy med Google Apps kan du hantera DNS och MX-poster för din domän på GoDaddy, och även tillgång till alla Google Apps-funktioner, inklusive Gmail, Kalender, Dokument och webbplatser.

Instruktioner

Konfigurera Google Apps

1 Gå till google.com/a/cpanel/domain~~V i din webbläsare.

2 Skriv din GoDaddy domänadress i "Ange ditt domännamn" fältet under "Jag vill använda ett befintligt domännamn" avsnittet. Klicka på knappen "Kom igång".

3 Fyll i de obligatoriska fälten, inklusive ditt för- och efternamn, e-postadress och telefonnummer. Klicka på knappen "Fortsätt" när du är klar.

4 Välj ditt primära användarnamn för domänen. Ange ett lösenord och klicka sedan på "Jag accepterar. Fortsätt med sätta upp" längst ned på sidan.

5 Klicka på "Nästa" för att gå igenom installationsguiden för Google Apps. Klicka på "Nästa" igen.

6 Välj "GoDaddy" som domänleverantören från rullgardinsmenyn. Du bör se instruktioner som är specifika för din GoDaddy domän.

7 Kopiera den unika "google-site-verification" token genom markera det och trycka på "Ctrl" och "C" nycklar samtidigt.

Konfigurera GoDaddy DNS

8 Öppna ett nytt webbläsarfönster, gå till godaddy.com och logga in på ditt konto genom att klicka på "Mitt konto" längst upp. Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.

9 Klicka på domännamnet som du vill redigera DNS-posterna för. Gå till avsnittet "DNS Manager" och klicka på "Starta".

10 Gå till avsnittet "TXT" och klicka på "Snabb-tillägg" -knappen. Skriv "@" under "Host" kolumnen, och för "TXT Value," kopiera "google-site-verification" token i fältet.

11 Gå till början av sidan och klicka på "Spara Zone fil." Klicka på "OK" två gånger.

12 Gå tillbaka till den andra webbläsarfönster med Google Apps instruktioner. Klicka på knappen "Bekräfta". Google kontrollerar att se om du ställer den på rätt sätt; Om så är fallet, visas nästa skärm i installationsguiden för Google Apps. Slutföra installationsguiden.

Konfigurera Gmail

13 Öppna ett nytt webbläsarfönster, typ "godaddy.com/gdshop/google/gmail_domain.asp" i adressfältet och tryck på "Enter".

14 Skriv in ditt domännamn i textfältet bredvid "www" etikett.

15 Klicka på "Bekräfta" -knappen. GoDaddy återgår ett meddelande om att MX-posterna har ändrats för din valda domänen och att den är klar att användas med Gmail.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com