Hur man gör Wheels i Sketchup

August 28

Hur man gör Wheels i Sketchup


Google SketchUp är en fri grafisk design program som lämpar sig för många olika projekt, från möbeldesign till att bygga ditt drömhus. Det är en lättillgänglig design för teknisk design, och är lättare att plocka upp än andra 3D grafisk design program som AutoCAD.
För den blivande SketchUp ingenjör, en grundläggande färdighet som du bör lära är hur man gör ett hjul. Lägga precisions detaljer kan komma senare, men först måste du lära dig att göra de grundläggande former med SketchUp verktyg.

Instruktioner

1 Kör Google SketchUp och öppna en ny fil. Även om du kan göra ett hjul i varje mall, är början Utbildning Mall de mest användbara för att lära sig nya färdigheter.

2 Klicka på cirkeln knappen i verktygsfältet. Rita en liten cirkel.

3 Klicka på Orbit knappen i verktygsfältet, eller håll ner musens scrollhjul. Rotera vyn nedåt så att du tittar på cirkeln i en vinkel.

4 Klicka på Push / Pull-knappen i verktygsfältet. Dra cirkeln uppåt och omvandlar den till en tunn, lång cylinder. Detta kommer att vara din axel.

5 Dubbelklicka på axeln, som kommer att belysa alla sina ytor. Klicka på "Gör Component" knappen i verktygsfältet. Namnge komponenten "Axel" och klicka på "Skapa".

6 Rita en större cirkel på den övre ytan av axeln. Detta blir ditt hjul.

7 Klicka på push-pull-knappen i verktygsfältet och dra ner hjulet så att det omger axeln. Använd drag-kopia i verktygsfältet för att flytta hjulet som behövs.

Tips

  • Om du vill få en känsla för hur hjulet rör sig runt axeln, prova att använda roteringsverktyget, som kan hittas på verktygslisten.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com