Hur man installerar "The Zombie Island of Dr. Ned" för "Border"

August 23

"The Zombie Island of Dr. Ned" är ett nedladdningsbart expansionspaket för "Border," en futuristisk multi-player shooter / RPG hybrid som sker på den fiktiva planeten Pandora. Den första Nedladdningsbart innehåll (DLC) förpackning för "Border", "Zombie Island" gör det möjligt för spelare att komma in i "Jakobs Cove" områden för att döda en mängd av odöda fiender. Innan du kan komma åt innehållet, måste du installera DLC expansionen på din hårddisk.

Instruktioner

1 Ladda ner DLC på din hårddisk från Steam eller någon annan källa. Se till att den version av "Dr Ned" du hämta motsvarar din version av "Border" eller det kommer inte att installera på rätt sätt. Om till exempel, köpte du "Border" från Steam, ska du köpa och ladda ner "The Zombie Island of Dr. Ned" från Steam också.

2 Lansera "Setup" filen när DLC-paketet har hämtats. Beroende på källan till DLC, kan du först packa upp filerna från ett arkiv fil som en .zip eller RAR-fil. Detta kan göras genom att dubbelklicka på arkivfilen, välja alla filer och dra och släppa dem i en mapp på hårddisken.

3 Välj det språk du vill att installations text ska visas i, klicka sedan på "OK" -knappen.

4 Följ anvisningarna installationsprogrammet visas. Det kommer att söka efter installerade exemplar av "Border" och uppmanar dig att bekräfta att du vill installera expansionen. Bekräfta ditt beslut att installera spelet för att starta installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com