Hur man installerar en Windows XP uppgradering utan en tidigare version av Windows

September 28

Hur man installerar en Windows XP uppgradering utan en tidigare version av Windows


Microsoft släpper uppgraderingar för operativsystemet Windows XP på en veckobasis via "Windows Update" tjänst. Uppgraderingar installerade Windows Update måste installeras i den ordning de släpptes för att fungera korrekt. Om du inte har varit att hålla din kopia av Windows XP uppdaterade och inte har de senaste uppgraderingarna, kommer det att vara svårt att behålla systemet med den här metoden. Lösningen på detta problem ligger i Windows XP: s "Service Pack", som är betydande uppgraderingar till operativsystemet. Dessa Service Pack kan laddas ner manuellt och har alla de tidigare utgivna uppgraderingar till Windows XP i ett paket. Du kan manuellt uppgradera Windows XP med hjälp av en Service Pack, även om du inte har en tidigare version av Windows XP.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren. Om du inte har ladda ner och installerat nya webbläsare på din dator sedan äga Windows XP, kommer din standardwebbläsare vara Internet Explorer.

2 Gå till Microsoft Download Center webbplats för Windows XP Service Pack 3. Service Pack 3 är den senaste och sista uppgradering för Windows XP, som i maj 2010. Den innehåller alla de tidigare uppgraderingar för operativsystemet som någonsin har släppts i en paket (inklusive service Pack 1 och 2), så även om du har en gammal version av Windows XP kan du fortfarande omedelbart få datorn igång med service Pack 3.

3 Klicka på "Download". Detta kommer att ladda ner Windows XP Service Pack 3 MSI (Microsoft Installer) installationsfilen till datorn.

4 Dubbelklicka på Microsoft Installer-filen du just hämtat.

5 Klicka på "Nästa" för att starta installationsprocessen för Service Pack 3. Klicka på "Jag accepterar" för att gå med på att Service Pack 3 TOS (användarvillkor), och klicka sedan på "Nästa" för att omedelbart uppgradera din kopia av Windows XP till den senaste möjlig version oavsett om du hade en tidigare version installerad på din dator.

Tips

  • Microsoft kommer att sluta stödja datorer som kör Windows XP Service Pack 3 operativsystem i april 2014. Inga ytterligare uppgraderingar kommer att släppas efter denna tid.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com