Hur får man en större markör på Google Local

February 10

Hur får man en större markör på Google Local


Om ditt företag vänder sig till en lokal marknad, vill du din webbplats tittarna att även vara lokal. När potentiella kunder i ditt område sökning på nätet för din typ av verksamhet, du vill att din webbplats för att vara en av de som anges på första sidan. För att få en första sida Google lokala notering du behöver för att optimera din webbplats för lokala sökord i din bransch, men också behovet av att lägga till webbplatsen till speciella kataloger och listor för att få det att rankas högt för ditt företagsnamn i din stad eller område.

Instruktioner

nyckelordet Optimering

1 Analysera sökord du ska inkludera i din webbplats titel och innehållet på din webbplats. Navigera till Google Adwords sökordsverktyget.

2 Skriv in sökord människor kan välja att leta efter dig lokalt i sökrutan. Till exempel, om du var en elektriker i Los Angeles, kan du skriva "elektriker, Los Angeles."

3 Analysera nyckelord för att hitta några som söks men är inte mycket tävlade. Dessa är listade under "Sökt" och "konkurrens" kategorier. Skriv 5-10 av dessa ord ner.

4 Navigera till din webbplats designprogram och öppna din webbplats index. Klicka på "HTML" fliken för att visa sidkoden.

5 Titta igenom koden högst upp på sidan för att hitta de rubriktaggar: "<title> titel dokumentet </ title>."

6 Ta bort eventuell text mellan taggarna och infoga namnet på ditt företag, följt av ett kommatecken. Tillsätt 2 till 3 av dessa sökord separerade med kommatecken till titeln också. Spara webbsidan och göra samma sak med någon annan sida på webbplatsen. Detta kommer att hjälpa din webbplats lista på en sökmotor första sida för dessa sökord.

Directory List

7 Registrera dig med YP, Internet gula sidorna, eller Localeze och lista din webbplats, adress och affärs telefonnummer. Några av dessa webbplatser har fri grundläggande listor eller provanställningar, med bättre notering tjänster som kräver en årlig avgift.

8 Skicka in ditt lokala företag webbplats med Yahoo och Google. Även om det inte krävs för att få din webbplats att lista lokalt det hjälper. Båda är gratis underkastelse processer.

9 Registrera dig med webbplatser som bär lokala företag. Dessa är privatägda webbplatser som ständigt arbetar på att hålla deras hemsida på första sidan Google notering. De lista deras abonnentens adresser, logotyper, telefonnummer och webbplatser. De flesta webbplatser av denna typ ut någon typ av avgift för tjänsten, men när en läsare finner deras hemsida, kan de hitta dig på deras listor sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com