Hur man får saker att spela på sina egna på YouTube

May 19

YouTube har ingen dedikerad automatisk återuppspelning för enskilda filmer vid tidpunkten för offentliggörandet, men det betyder inte att du inte kan ställa upp webbplatsen så att den spelar upp video som du vill höra mer än en gång. Genom att logga in på ditt YouTube-konto kan du skapa en spellista med din video och välj sedan obduktionerna möjlighet att lyssna på din video på repeat.

Instruktioner

1 Logga in på ditt YouTube-konto genom att klicka på "Logga in" i det övre högra hörnet på webbplatsen och ange ditt användarnamn och lösenord. Skapa ett konto om du inte redan har ett genom att klicka på "Skapa konto" i det övre högra hörnet på hemsidan och fylla i informationen på skärmen. När du har bekräftat ditt konto logga in på YouTube.

2 Leta upp den video som du vill titta på och automatiskt spela genom att ange sökord i sökrutan bredvid "YouTube" logotypen högst upp på webbplatsen och klicka på "Sök". En lista med filmer kommer visas baserat på ditt sökord.

3 Klicka på videon du vill titta på.

4 Klicka på pilen nedåt vänd till höger om den "Lägg till" knappen, som ligger nedanför videoklippet. En meny visas på skärmen.

5 Välj "Ny spellista" från menyn, ange namnet på spellistan och trycka på "Enter" på tangentbordet. Ett grått fält visas längst ner på skärmen med en skärmdump av video du tittar i baren. Namnet på spellistan du just har skapat är i det övre vänstra hörnet av den grå rutan. Till vänster om namnet är ett ">" symbol.

6 Klicka på ">" symbol. Videon börjar spela igen och den grå rutan kommer nu att ha två andra inställningar ikoner i det övre högra hörnet av rutan: autoplay och shuffle.

7 Klicka på ikonen med två pilar som bildar en cirkel, som är den självspelande knappen, så att knappen blir grått. När grå inställningen är aktiverad. När videon slutar det kommer nu automatiskt börja om igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com