Glow Påverkan på GIMP

March 27

Glow Påverkan på GIMP


GNU Image Manipulation Program, eller GIMP, är ett open-source grafikprogram som gör det möjligt för avancerad skapa och redigera grafik och bilder. Programvaran faktiskt har fyra "glöd" effekter, varav en kan tillämpas på fotografier och tre som kan tillämpas på text eller former som en del av process logo skapande. Alla tre effekter möjliggör detaljerad kontroll av den slutliga utseendet på bilden.

Softglow

Softglow är en GIMP filter som ger bilder en mjukt suddig, överexponerad effekt, påminner om att använda en gel filter på en kameralins. Du kommer åt det genom att släppa ner menyn "Filter" och välja "konstnärliga" och sedan "Softglow." Genom att använda reglagen i dialogrutan kan du ändra glöd radie (hur bred halo effekt sprider), ljusstyrka (hur mycket bildhöjdpunkter ljusare) och skärpa (hur mycket detaljer bibehålls i bilden).

Alien Glow

Alien Glow är en Script-Fu texteffekt som ger skriver en illavarslande grön radioaktiv aura. Du får det genom att släppa ner menyn "filer", och sedan "Skapa", "Logos" och "Alien Glow." Skriv in din text i "Text" -fältet i dialogrutan. Du kan ställa in teckenstorlek, teckensnitt själv, och färgen på glöd genom att klicka på motsvarande knappar i dialogrutan. Du kan inte ställa in en annan bakgrundsfärg i denna skrift; det automatiskt till svart. När du klickar på "OK" GIMP genererar glödande text som en separat bild.

glödande

Glödande Hot är en annan Script-Fu texteffekt, finns i "Logos" effekt listan. Den använder rött, orange och vita färger för att göra typ ser ut som det är just gjutits från smält metall. Den glödande dialogrutan låter dig ställa in storlek och teckensnitt, samt bakgrundsfärgen (men inte förgrundsfärgen). Återigen är det smälta typ som skapas som en separat bild.

Neon

En fjärde glödande texteffekt är Neon, en Script-Fu Logos alternativ som gör typ ser ut som den är gjord av gammaldags neon. Dialogrutan låter dig ställa in storlek och teckensnitt, samt både glöd färg och bakgrundsfärgen. Du kan också kontrollera "Skapa skugga" rutan för att göra den typ ser ut som det kastar sin egen skugga.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com