Hur man installerar Fedora 8 till en USB-enhet från en Live CD

February 13

Hur man installerar Fedora 8 till en USB-enhet från en Live CD


Fedora är en populär distribution av operativsystemet Linux som är gratis och ger dig tillgång till tusentals gratis programtitlar och uppgraderingar. Du kan ladda ner och installera Fedora på en CD, extern hårddisk eller USB-minne. Du kan även bränna en Fedora CD och köra den live, med möjlighet att skapa en USB-version av det därifrån.

Instruktioner

1 Sätt din Fedora Live CD (se Resurser) och starta om datorn. Tryck på knappen för att komma BIOS och gå till "startenheterna." Change "CD-ROM" till "Primär" spara ändringarna och avsluta. Datorn kommer nu att starta direkt i Fedora CD. Välj "Kör Fedora Live" och vänta medan den laddar operativsystemet.

2 Öppna en webbläsare och hämta och installera UNetbootin (se Resurser). Detta är ett gratis program för att installera en rad Linux-distributioner på en USB-enhet.

3 Sätt i USB-enheten och starta UNetbootin. På toppen, välj "Fedora 8" som din distribution. Välj din USB-enhet från rullgardinsmenyn och klicka på "Skapa". Detta installerar Fedora 8 på din USB-enhet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com