Hur man installerar ett kreditkort Reader för PC

February 24

Hur man installerar ett kreditkort Reader för PC


Oavsett om du driver ett eget företag eller bara vill göra dina egna affärer säkrare och säkrare, kan ett kreditkort läsare vara ett mycket värdefullt verktyg. Medan kreditkortsläsare var en gång oöverkomligt dyrt för alla utom de största företagen, dessa dagar priserna är låga nog att småföretag, och även enskilda konsumenter, har råd att installera dem.

Instruktioner

1 Hitta en lämplig plats på skrivbordet eller arbetsytan för kreditkortsläsaren. Dessa enheter är i allmänhet ganska små, så det borde inte vara svårt att hitta en lämplig plats.

2 Anslut strömkabeln på baksidan av kreditkortet läsaren och anslut den till ett eluttag eller UPS. Det är en bra idé att koppla kortläsaren i en UPS med överspännings surpression; Detta kommer att skydda den känsliga elektroniken från överspänning och blixtnedslag.

3 Slå på datorn och sätt i CD-skivan som följde med kreditkort läsare. Acceptera standardvägen för installationen av programvaran.

4 Ansluter USB-kabeln till datorn och kreditkortsläsaren när du uppmanas. Den kvadratiska änden av USB-kabeln ansluts till baksidan av kreditkort läsare, medan den platta änden ansluts till en ledig USB-port på datorn.

5 Se till att USB-kabeln är säker, både på kreditkortsläsaren ände och PC slut. Skjut ett kreditkort genom läsaren att se till att läsaren plockar upp numret på rätt sätt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com