Hur man tar bort det innehåll lösenord i XP

March 15

Hur man tar bort det innehåll lösenord i XP


Klassificering av innehåll är en säkerhetsfunktion integreras i Internet Explorer 6, som ingår i Windows XP. Klassificering av innehåll använder en innehålls klassificeringssystem för att filtrera bort och begränsa olämpligt innehåll till specifika användare Internet Explorer. Klassificering av innehåll kan även konfigureras för att tillåta vissa användare tillgång endast till en lista med specificerade webbplatser, blockerar åtkomsten till alla andra. För att ta bort innehåll lösenord i Windows XP, måste du öppna Microsoft Registereditorn verktyg och manuellt återställa av innehåll till standardinställningarna.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Registereditorn verktyg genom att öppna menyn "Start" och klicka på "Run" för att öppna "Kör" dialogruta. Skriv "regedit" i textfältet i "Kör" dialogrutan och klicka på "OK" för att öppna Microsoft Registereditorn verktyg.

2 Klicka på plustecknet bredvid "HKEY_LOCAL_MACHINE" i den vänstra kolumnen för att öppna mappen och visa alla undermappar. Inifrån dessa undermappar, expandera "Software", "Microsoft" och "Windows".

3 Expandera "Aktuell version" mapp för att expandera den och hitta den mapp märkt "Riktlinjer". Expandera mappen "Policies" och högerklicka på "betyg" mapp. Välj "Export" från menyn för att spara en kopia av "betyg" registerpost till datorn eller en extern lagringsenhet.

4 Högerklicka på "betyg" mappen igen och välj "Ta bort" i menyn. Svara "Ja" till dialogrutan som frågar om du är säker på att du vill ta bort detta värde från registret.

5 Avsluta Microsoft Registereditorn verktyg och starta om datorn. Öppna Internet Explorer när datorn har lästs in. Från menyn "Verktyg" i Internet Explorer, välj "Internet-alternativ" för att öppna "Internetalternativ" fönstret.

6 Klicka på "Innehåll" -fliken högst upp på "Internet-alternativ" fönstret och klicka på knappen "Aktivera" under avsnittet "Content Advisor". Härifrån kommer du att uppmanas att ange ett nytt lösenord för Klassificering av innehåll, lämna fältet tomt och tryck på "Enter" på tangentbordet om du inte vill av innehåll att använda lösenordsskydd.

Tips

  • Var försiktig när du tar bort registervärden från datorn som dessa förändringar inte kunna ångra. Ändringar som görs i registret kan påverka alla användare på datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com