Kan du använda Skype för att ringa till fasta telefoner?

September 17

Skype är ett webbaserat ringer program som är gratis att registrera ett användarnamn och göra text, röst- eller videosamtal till andra Skype-användare också loggat in i programmet på sina datorer eller mobila enheter. Skype är också kapabla att göra samtal till mark linjer, men att göra detta medför en kostnad, som du betalar med balans du överföra till ditt Skype-konto.

Ringa telefoner på Skype

Skype Användargränssnittet är optimerat för att kontakta andra Skype-användare loggade in på sina konton. Som standard visar programmet en "kompislista" kontakter aktivt använder Skype, som du kan kontakta via text, röst eller video genom att dubbelklicka på deras namn. Att ringa till fasta telefoner, inklusive markledningar, med hjälp av Skype, flytta musen till botten av "kompislista" och klicka "Ring samtal." Skriv in telefonnumret som du vill ringa med hjälp av knappsatsen och klicka på "Ring".

Skype-konto

Ringa telefoner med Skype, telefon eller på annat sätt, medför vanligtvis en avgift. För att göra sådana samtal måste du ha en balans i ditt Skype-konto. Du kan sätta in pengar på ditt Skype-konto med ett kreditkort eller ditt PayPal-konto. När du har lagt pengar, ringa en vanlig telefon telefon och prata så länge du vill, eller tills ditt saldo tar slut. Mark linje priserna ligger på en landsspecifik basis, så kontrollera Skypes nuvarande takt för att uppskatta hur länge du kan prata.

Avgiftsfria och nödsamtal

Den typ av mark linje som du inte behöver ha pengar på ditt Skype-konto för att ringa är ett avgiftsfritt nummer, till exempel en "1-800" eller "1-866" nummer. Klicka på "knappsats" knappen i samtalsfönstret för att aktivera en knappsats i vilken du kan mata in poster och navigera genom telefonträd. Observera att Skype inte är avsedd för att ringa nödsamtal - i själva verket, Skype råder uttryckligen mot att använda sin programvara för detta ändamål.

Skype To Go-nummer

Om du bor eller reser och vill ringa mark linjer tillbaka hemma, erbjuder en tjänst som gör det möjligt att göra så Skype. När du registrerar dig för en "Skype To Go" nummer för en fast telefonlinje i ditt hemland, genererar Skype ett lokalt nummer du kan ringa från en utländsk telefon som tar dig lokal - som motsätter sig internationella - samtalspriser. Skype To Go är ett sätt att ringa mark linjer när du inte är på din dator eller loggat in på ditt Skype-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com