HP laptop batteri Felsökning

June 14

Det finns ett brett spektrum av problem som kan uppstå i en Hewlett-Packard (HP) laptop batteri. Om du tror att du har problem med batteriet, ta en stund att ta ett steg tillbaka från situationen och leta efter uppenbara lösningar. Om ingen finns, kommer dessa felsökningssteg hjälpa dig att identifiera problemet och bestämma din tillvägagångssättet för att rätta till situationen.

Läs manuella

Många manualer laptop har information om att förlänga batteritiden för din dator. Många bärbara datorer tillverkare föreslår att du ladda ur batteriet helt en gång per vecka för att upprätthålla batteriets livslängd.

Vägg plugg

Prova att ansluta en annan enhet i vägguttaget som används för att ladda din HP laptop. Frågan kan vara så enkelt som att ladda din dator från en alternativ stickkontakt om den nuvarande om fungerar.

Grenuttag

Kontrollera att stickkontakten är korrekt ansluten till enheten genom att koppla bort den från datorn, kontroll av allt skräp i kontakten och ansluta den igen.

Inspektion

Ta batteriet från den bärbara datorn och kontrollera att det inte finns något skräp i eller runt anslutningarna och att batteriet fortfarande passar tätt i enheten.

Ring Tillverkare

Om inget av dessa steg löser problemet, ring Hewlett-Packard (HP) kundtjänst 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, på (800) HP-INVENT - (800) 474-6836 (se Resurser nedan).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com