Hur att rensa en Yahoo Toolbar historia i Internet Explorer 8

June 12

Yahoo! Toolbar innehåller en sökruta som kan användas för allmänna Yahoo! sökningar samt sökningar i specifika kategorier, inklusive shopping, bilder, filmer och nyheter. De söktermer du anger i verktygsfältets sökruta sparas automatiskt, vilket innebär att andra personer som använder din dator kan se din sökhistorik. För att bevara din integritet kan du rensa Yahoo! Toolbar historia och inaktivera funktionen för framtida webbläsning.

Instruktioner

1 Klicka på ikonen inställningar som visas längst till höger änden av Yahoo! Toolbar. Det är den sista ikonen i verktygsfältet och liknar en växel.

2 Klicka på "Inställningar för verktygsfält." På "Inställningar" skärm, klicka på "Sök".

3 Klicka på länken "Clear" bredvid "Sökhistorik" kryssrutan. För att stoppa verktygsfältet från inspelnings sökhistorik i framtiden avmarkerar "Sökhistorik" box.

4 Klicka på "Jag är klar" för att spara dina ändringar och avsluta menyn "Inställningar".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com