Hur ansluta 3 USBs i 2 USB-portar

July 19

Hur ansluta 3 USBs i 2 USB-portar


Flash-enheter, externa hårddiskar, digitalkameror, skannrar, skrivare - nästan allt nuförtiden tycks ansluta till datorer via USB dessa dagar. I många sätt, det är bra; USB-enheter är ofta snabba att ansluta och lätt att börja använda. Du kan dock tänka mindre av tillverkarens kärlek till USB-anslutningar om du har tre enheter som du vill ansluta, men bara två USB-portar på datorn. En USB-hubb kan hjälpa dig att lösa problemet.

Instruktioner

1 Anslut USB-hubb strömadaptern i ett eluttag, om det behövs. Vissa USB-hubbar dra ström från den anslutna datorn i stället.

2 Anslut USB-kabeln som medföljde navet i navet och datorn. Anslut den mindre kontakten, en så kallad "typ B" kontakt, till lämplig port på USB-hubb, plug standard USB-kontakten, en så kallad "typ A" kontakt, i ett öppet spår på datorn. Datorn bör automatiskt känna igen den nya maskinvaran efter några sekunder.

3 Följ instruktionerna på skärmen för att hämta de nödvändiga drivrutiner när datorn känner igen navet. Om inget visas på skärmen sätter du in CD med drivrutiner som medföljde navet i datorn och följ instruktionerna på skärmen istället.

4 Anslut de tre USB-enheter till USB-hubb, eller en enhet i ledig USB-port på datorn och de två andra i USB-hubb.

5 Använd de tre enheterna normalt. Datorn kommer att känna igen alla anslutningar gjorts i USB-hubb.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com