Hur man exporterar en PST-fil från en dator till en annan

August 21

Hur man exporterar en PST-fil från en dator till en annan


Microsoft Personal Storage mapp eller PST, fil innehåller alla data som är associerade med dina e-postkonton i Outlook. Om filen blir skadad eller oavsiktligt raderade, förlust av viktiga meddelanden, kontakter och kalendrar går tillbaka månader eller år kan vara förödande. Eftersom PST-filen är fristående, kan hela filen säkerhetskopieras eller exporteras till en annan dator för att lagras eller importeras till Outlook. Du kan även exportera separata personliga mappar så inkorgen, personliga e-postmappar, kontakter eller kalendrar som PST-filer.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook. Klicka på "File" och klicka på "Alternativ". Klicka på "Avancerat". Klicka på "Export".

2 Välj "Exportera till en fil" i guiden Import och export. Klicka på "Nästa". Klicka på "Outlook-datafil" och klicka på "Nästa".

3 Klicka för att markera en individuell personlig mapp som inkorgen eller kalendern eller klicka på "personliga mappar" för att exportera alla mappar. Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Bläddra" för att välja den plats där den exporterade PST-fil sparas. Om du flyttar filen till en annan dator, spara PST-fil på en plats du kan lätt hitta. Klicka på "Ersätt dubbletter med produkter som exporteras." Klicka på "Finish."

5 Flytta den exporterade PST-filen till flyttbar lagring, t.ex. en CD, DVD eller bärbar hårddisk. Sätt i CD eller DVD i CD / DVD-enhet för den andra datorn eller ansluta den bärbara hårddisken till den andra datorn och kopiera PST-fil.

Tips

  • Om du använder Microsoft Outlook 2002, 2003 eller 2007, är guiden import och export nås från menyn "File" genom att klicka på "Import och export."
  • Exportera en PST-fil kan ta lång tid och resultera i en stor filstorlek, särskilt om du har många e-postmeddelanden med bilagor i inkorgen. Se till att din flyttbara lagrings har tillräckligt med utrymme för att kopiera filen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com