Hur man kopiera en PDF-fil i ett Adobe portfölj till en annan portfölj

March 12

Skapa en Adobe PDF, eller Portable Document Format-fil, är ett sätt att skydda ditt arbete. Oavsett det ursprungliga dokumentformatet, från flersidig ordbehandlingsfil eller skiktad bild, garanterar en PDF-mottagare får en "platt" vy, något som inte lätt kan redigeras, kopieras eller manipuleras. När du har skapat Adobe PDF-filer och sätta dem i en portfölj, blanda dem runt med lätthet och utforma nya samlingar av filer alla med bara en liten stund arbete.

Instruktioner

1 Högerklicka på "Start" -knappen eller ikonen i det nedre vänstra hörnet på datorskärmen. Välj "Explore" eller "Öppna Windows Explorer".

2 Bläddra till platsen för Adobe portfölj med PDF att kopiera, till exempel navigera till skrivbordet eller personliga enhet med Adobe mappar.

3 Dubbelklicka på Adobe portfölj för att öppna den och avslöja PDF-filer inuti.

4 Högerklicka på "Start" och öppna "Explorer" igen för att öppna ett andra fönster. Blanda eller ändra storlek de två fönstren så båda är synliga och tillgängliga på skärmen.

5 Bläddra till platsen för den andra portfölj eller högerklicka på den högra halvan av fönstret, välj "Nytt" och klicka på "Folder" för att lägga en ny portfölj.

6 Dubbelklicka på mappen så nu båda fönstren visar öppna mappar.

7 Klicka en gång på PDF-filen för att kopiera i den andra portföljen. Tryck och håll nere "Ctrl" knappen på tangentbordet och dra och släppa PDF i den andra portföljen. Beroende på PDF storlek, kan det visa en förloppsindikator eller ta en stund att kopiera.

8 Stäng båda "Explorer" fönster.

Tips

  • När du har kopierat PDF i den andra portfölj, två kopior av det finns nu. För att ta bort den ursprungliga kopian i Adobe portfölj och lämnar endast den andra portfölj kopiera, klicka en gång på originalet och tryck på "Delete" -tangenten. Klicka på "Ja" eller "OK" på varningsfönstret. Ett annat alternativ är att kopiera PDF genom att trycka på "Shift" knappen istället för "Ctrl" -tangenten. Detta flyttar PDF-filen helt, istället för att bara kopiera den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com